Manuskripter

Jeg har altid holdt af at skrive og føler mig som i en dvaletilstand, hvor jeg glemmer tid og sted, når jeg gør det.

Jeg begyndte dog først for alvor at skrive i 2003, som en slags trøst ovenpå nogle ubehagelige oplevelser.

Inspirationen kommer dels fra realistiske oplevelser, dvs. noget enten jeg selv eller andre, jeg kender, har oplevet, krydret med en varierende del fiktion.

Jeg skriver ofte om  velfungerende mennesker, der udsættes for nogle hændelser i livet, som enten bøjer eller knækker dem, fordi mange andre ikke formår at forstå dem.    Genren er derfor socialrealistiske hverdagsdramaer.

Jeg vil ikke kalde det krimier, selvom der ind imellem sker mord. Men det handler i det store og hele om, at jeg gerne vil sætte fokus på, hvordan vi mennesker behandler hinanden. Der er derfor altid en mere eller mindre skjult morale i mine manuskripter.

Jeg har igennem tiden fået forskellige former for undervisning, også i  filmmanuskript skrivning heriblandt via Film Fyn seminarer, af Brendan Fowley(Clint Eastwoods foretrukne)

Manuskripter i støbeskeen:

Misforstået.                                                        (roman)

Om hvordan mange menneskers intolerante holdninger til det, der er anderledes, kan gøre livet til et helvede for de, der er anderledes, hvad enten det er fordi de er dummere eller klogere end de andre.

TILBAGEBLIK

En selvbiografisk fortælling om det at være engageret kvinde på arbejdsmarkedet og de rettigheder man som kvinde blev tildelt såvel i jobbet som derhjemme, hos familie og venner – igennem de seneste 50 år.

Set med mine øjne.                   (selvbiografi)

Helvedes forgård.                      (film/teater)

 

MANUSKRIPTEMNER:

HAD, KÆRLIGHED, UTROSKAB,  JALOUSI, VOLD, SKILSMISSE, SUCCES, FIASKO, INTRIGER, MAGTKAMP, URETFÆRDIGHED, MISUNDELSE, OPREJSNING,  ARBEJDSLØSHED, RUIN, CHIKANE, INDBRUD, HANDICAPPEDE, ÆLDRE,SYGDOM, DØD, DØDSHJÆLP, MORALE

– realistiske hverdagsdrama m.m.

 

 

Skriv et svar