Bøger

 

Udgivelser og købsmuligheder!

                                                       (Kan også bestilles pr. mail )
 
 
bogsamling-18
 

Klik for hurtigt OVERBLIK.

NB! Se hvordan du kan læse E-bøger(også uden at investere i en E-bogslæser) her.

2017

“ZABRINA”

Klik på bogen for at hente paperback eller for E-bog her.  

cover-zab-2

Et hittebarn med et ganske særligt stort talent vokser op i tryghed, indtil hendes biologiske familie opdager hendes eksistens og begæret tager over og medfører ubehagelige oplevelser som kidnapning, angst og overfald. Hvem kan hun stole på?

 

Anmeldelser: https://birkshoej.com/2018/03/12/zabrina-af-jette-steen/  

http://www.kulturkongen.dk/vis_boeger.asp?code=d087d790a77947898025bf6b8f91f75f

2016

”STALKER, hvorfor netop mig?” 

(Klik for at hente E-bogen(E-pub)  her.)
 
cover -stalker-2018
 
 ”Krista er en helt almindelig mønsterborger. Hun mister sit job, bliver skilt og derefter forfulgt. Hun forstår ikke hvorfor og har svært ved at overbevise nogen om, at det er sandt. Først da stalkeren dukker op og overfalder hende, falder brikkerne pludselig på plads.”

 

 

2014

“PRYGL”

Køb den som Paperback ved klik på billedet eller download som E-bog(Epub) her. 

Prygl

 
Efter forældrenes død får Eva endelig chancen for at forlade sin voldelige ægtemand, men desværre er han ikke færdig med hende. Han chikanerer hende og finder hende, når hun mindst venter det, men netop da han endnu engang vil voldtage hende, bliver han stoppet. Hvor længe?
 

 

 

 

“Christmas Stories for Everybody”

Køb den som Paperback ved klik på billedet eller download som E-bog(Epub) her. 
 
 
ChristmasTo be read aloud at cosy moments with family and friends at Christmas time – may, of course, also be read at other times during the year and by oneself. 
There are stories about philanthropy, morality, disappointment, joy and much more – but they all have one thing in common: They give food for thought, like for instance:
That we should take care of each other.
That not all of us have the same access to material goods and, therefore, we do not all have the same opportunities.
That many people, especially old people, feel let down and alone during Christmas.
That we should not throw suspicion on other people if we do not have proof.
That we should do our outmost not to hurt or disappoint other people, not only at Christmas time but all through the year. 

 

“HEMMELIGHEDER i kvarteret – 1”

Klik på billedet for at hente E-bogen(E-pub)

cover_HIK

 
”Hemmeligheder i kvarteret -1” er den første bog i serien med socialrealistiske samtidsfortællinger, hvor vi følger en ung kvindelig journalists liv og de hemmeligheder hun automatisk bliver draget ind i, såsom ”OLDE”, ”Røde hjerters klub” og ”Korruptionens ofre”.  GOD LÆSELYST! 

 

 

 

“FH-MA-2014” – “Forkortet Humor – Med gran af Alvor”

Klik for at hente E-bogen(E-pub) her – eller hent PDF her. GRATIS
 
 
fm-14
 
En opsamling af nogle af de fremmedord/ forkortelser, der sniger sig ind i det danske sprog hele tiden. Indeholder over 400 ord/forkortelser, man kan blive klogere af og grine af, da de er flettet ind i humoristiske fortællinger. Første del af bogen blev udgivet i 2012, men er blevet udvidet, bl.a. ved en læserudfordring i 2013, som i øvrigt fortsatte ind i 2014.
 
 
 
 
 
 
 
 
2013

Avisomtale (Fyenske medier) den o9.01, 2013.

Klik på pilen og lyt til radiointerview fra igangsætning af læserudfordringen. -Se evt. mere under UDFORDRING her på hjemmesiden.

 

  Anmeldelser:

¤¤¤¤¤ af Tusnelda 2(26. september 2012) Vi opdager det ikke, men de sniger sig ind over os – ikke muslimer eller prisstigninger: Nej, nye danske og engelske ord og forkortelser, der er et tidsbillede på de unges sprog og hjælper vi ‘gamle’ til at få oplevelsen af, at vi kan følge dem den lynhurtige udviling i livet anno 2012. FH-MA er Jette Steens sjove, guidede tour gennem forskellige hverdagssituationer, hvor disse udtryk er hovedpersoner, og giver et både sjovt og skræmmende billede af, hvor stor en del af vores hverdag, disse ord og forkortelser er blevet – trods generationskløfter Ord og udtryk som “SKI”, “SPINNING”, “SINGLETON”, “ALERT”, “RENNONCE”, “BA”, “CBS”, “CHILLER”, “BRO”, “ILM” OG “U2”, der viser, at vi er ‘med på beatet’, stadig unge og ikke hægtet af. Måske forsøger vi ‘gamle’ at tilegne os de unges nyeste ord forsøger at udvikle os selv og udviske generationskløften. Eller måske gør vi det også bare, fordi det er sjovt – eller “KONGE” eller “HAMMERFEDT” eller “KANON” eller “HERREFEDT”. Jeg ved det ikke, men er det ikke også lige meget? FH-MA er en sjov pause i en hektisk hverdag – en sjov ‘OVERSPRINGSHANDLING’ – og jeg kender intet bedre…;-)
¤¤¤¤ af Benedikte Eva M(13. september 2012) “Et finurligt samtidsbillede som enhver 15-25-årig burde læse for at få en forståelse for deres forældres sproglige udfordringer. ‘lol’ Ligeledes burde enhver forælder også læse den for at blive styrket i det håb, at alt ikke er tabt. Ville også være velegnet som debatoplæg i danskundervisningen i gymnasiet. “

 

“Den onde steddatter.” 

Køb den som Paperback ved klik på billedet eller download som E-bog(Epub) her. 

Den onde-10

 
 
 
Stine er en spoleret og forskruet pige, som ikke tåler konkurrence. Hun må derfor skaffe sig af med det, der står i vejen for hendes egen lykke. Det medfører utrolig mange grusomheder og intriger for omgivelserne. Til sidst er hun nødt til at fjerne den kvinde, som faderen har besluttet at gifte sig med, efter moderens død.

 

 

Anmeldelser ¤¤¤¤¤¤ Jette Nielsen skriver:

”En fantastisk bog. Str. + tykkelse = taskevenlig – Bogstav str. = let læselig En bog der SKAL læses – det er utroligt at så forskruet person som der skrives om i bogen kommer gennem livet, selvom ondskaben er den, der driver hende – det er uforståelig at ingen i den nærmeste kreds gennemskuer hende og kan afsløre hende. Det er ikke til at forstå, at alt der står i vejen for hende skal hun nok selv rydde af vejen, uden at hun afsløres – alle de grusomheder hun tyer til, ja, selv hendes nærmeste står for skud. Ondskaben lyser ud af hende i forhold til andre mennesker – hvor er menneskesynet henne, hvor er kærligheden til andre mennesker, selv de allernærmeste står for skud. En medrivende bog som varmt kan anbefales, een af de bedste jeg har læst, kunne ikke stoppe førend slutningen var nået. SUPER GOD”

¤¤¤¤  Sif Solberg skriver:”Ikke hvad jeg havde forventet… men alligevel kan jeg ikke lade være med at synes om den! Man kommer dog aldrig sådan helt ind i personerne. Måske fordi bogen er skrevet i nutid. Det giver dog et friskt pust, for det er ‘Den onde steddatter’ er ikke bare som en hvilken som helst anden bog, man læser for at fylde tiden ud. Den sætter tanker i gang. ‘Nej, det kan ikke passe!’ og ‘åh nej’ var tanker, jeg havde flere gange. Fantastisk!”

 

“SKÆBNENS VILJE”

Klik på billedet for download af E-bogen(E-pub).

 Overrivning80

Novellen ”Skæbnens vilje” er den lille fortælling, der blev skrevet i forbindelse med udarbejdelsen af filmmanuskriptet, som ligger til grund for kortfilmen af samme navn.
Handlingen er grum og uventet og fortæller læseren noget om, hvordan det kan gå, når man tror, man er selvbestemmende og søger egen lykke i tilværelsen – mens skæbnen spiller med…

 

Se filmen på YOUTUBE: http://youtu.be/inBSRcCrkz8

“The Solace Swing”

Download den som E-bog(E-pub)  ved at klikke på billedet .
 
Af Jette Steen

Af Jette Steen

 
 
 
       (“Trøstegyngen” oversat til Engelsk.)
 
       A nightmare. The parents are on Holiday while there 1 years old child is missing.

 

2012

“JULEFORTÆLLINGER for alle”

(Husk! Ved køb støtter du oplæsninger for Kræftens bekæmpelse, Hjerteforeningen m.m.)

Køb den som Paperback ved klik på billedet – eller download den som lydbog(mp3) her.  Eller download E-bogen (E-pub) her. Eller, hvis du ikke ønsker at benytte en E-bogs læser, kan den hentes som PDF her
 
 cover-2013-pixel1100
Til oplæsning ved hyggestunder med familie og venner i tiden op til jul – kan selvfølgelig også læses på andre tidspunkter af året og alene. Der er historier, der omhandler næstekærlighed, moral,  skuffelser, glæder og meget andet – men fælles for dem alle er, at de giver anledning til eftertanke, som for eksempel: At vi skal passe på hinanden. – At alle ikke har lige meget og dermed ikke de samme muligheder. – At mange, især ældre, føler sig svigtet og alene i julen. – At man ikke bør mistænke andre, hvis man ikke har beviser. – At man bør gøre sig umage for ikke at såre og skuffe andre, ikke bare ved juletid, men også resten af året. Måske har du, lige som jeg, oplevet at få læst op af bøger som ”I julelampens skær” og ”Mod jul” og kan genkende dig følelsen af, at hele familien sad helt stille og lyttede i en berigende følelse af samvær. Den tradition og følelse vil jeg hermed gerne videregive til de yngre generationer.     RIGTIG GLÆDELIG JUL.
 
 
 

Anmeldelser:

¤¤¤¤                                                                            
af E. Cederborg(24. oktober 2012) Format: E-bog, ePub“”Julefortællinger   for alle 2012” af Jette Steen er ikke begrænset til julen, da de fleste   af fortællingerne handler om hverdagsdramaer, der kunne være foregået når som   helst, og som lægger op til frygtelige ting, men som ender godt. Der er   f.eks. historien om den lille pige, der elsker hunde så meget, at hun glemmer   familien for en nødstedt hund, og så er der den om tusindkroneseddel, der   mangler i kasseapparatet. I begge kunne det være endt med menneskelige   tragedier, heller ikke de ender så galt endda. “Skituren” er min   favorit. Den fortæller om de problemer, der møder en ny elev, da hun bare   ikke har råd til den skitur, som hendes kammerater skal på. Rosinen i   pølseenden er “Det store juleønske”, og her er der rendyrket julestemning. Else Cederborg”

 

“ARBEJDSLØS”GRATIS

Download som E-bog(E-pub) ved klik på bogen eller som PDF her.

 
 
 
 
(Et digt om det at være arbejdsløs – udplukket af “FRUSTRATIONER”-essays.)

 

 

Anmeldelser:

¤¤¤

af E. Cederborg(26. oktober 2012) Format: E-bog, ePub “Et   digt i den forkætrede knækprosa-form, der dog fungerer udmærket som   indsigelse imod vilkårene for arbejdsløs. Ja, hvorfor skal dem uden for   arbejdsmarkedet ikke blot savne arbejde, men også berøves stolthed og   livsmod?”

“FRUSTRATIONER”  

Klik på billedet og download E-bogen(E-pub).

Af Jette Steen

 
 
Essays om kvindeliv, ægtefæller, utroskab, job og arbejdsløshed.

 

 

 

 

”Bedstemors barselskurv”

Klik på billedet og download E-bogen(PDF).
 

Af Jette Steen

 
 
 
 
 
     Masser af spændende billeder og strikke- / hækleopskrifter til den nyfødte og et par år frem.

 

 

 

Anmeldelser:

¤¤¤¤¤ af E. Cederborg(22. maj 2012) “Sikke dog en skæg ide, som jeg belønner med et 5-tal. Får mig til at tænke på strikkedamer som Kirsten Hofstätter og hendes Hønsetryk, selv om dette er noget helt andet.”

 

”Syv korte noveller”  

Klik på billedet og download E-bogen(E-pub). 

Af Jette Steen

 
 
     Syv socialrealistiske fortællinger for alle om moral og selvbestemmelse, misundelse         og hovmod.

 

 

 

 

 

 

“Trøstegyngen”  

Download som E-bog(Epub) ved at klikke på billedet.
 

Af Jette Steen

 
 
 
     Et forældremareridt, hvor forældrene er rejst på ferie uden barnet på et år, som derefter          savnes.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anmeldelser: ¤¤¤¤¤ af Tusnelda 2(26. september 2012) “Trøstegyngen – sådan en kunne jeg godt have brugt, mens jeg læste bogen af samme navn.  Ville egentlig bare læse et par kapitler, men blev straks fanget og læste novellen i et hæsblæsende stræk. Bogen handler om enhver families mareridt, og så vil jeg ikke sige mere… ikke andet, end at den spiller på alle følelsesregistre, er handlingsmættet og godt skrevet. Læs den, hvis du vil have både spænding og en følelsesmæssigt rutchebanetur på én gang.”

Moral på prøve”

Køb den som Paperback ved at klikke på billedet eller som E-bog(Epub) her.
 

Af Jette Steen

 
 
     

 

     Hovedpersonen mister sin ægtefælle og sit eksistensgrundlag og må omstille sig på en helt ny hverdag           med arbejdsløshed, indbrud, sygdom, død og et utal af uretfærdigheder og misforståelser, nøjagtig som i    Murphys lov nr. 3: ”Alt hvad der kan gå galt vil gå galt.” Hun kæmper for at få sin tilværelse tilbage og til       sidst ser hun kun én udvej, men den er kriminel …”

 

 
 
 

2009

“Karrierepigen”

Køb den som Paperback ved at klikke på billedet, som E-bog(Epub) her. eller som LYDbog her.
 

Af Jette Steen

 
 
       Roman om en kvindes kamp for karrieren på trods af modstand og misundelse, såvel i             jobbet som på hjemmefronten.

 

 
 

 

Links. Fyens Stiftstidende – NU – Bøger og tegneserier Skønlitteratur, div. Karrierepigen – Jette Steen Karrierepigen – Boganmeldelser


 

Skriv et svar