Manuskripter

Jeg har altid holdt af at skrive og føler mig som i en dvaletilstand, hvor jeg glemmer tid og sted, når jeg gør det.

Jeg begyndte dog først for alvor at skrive i 2003, som en slags trøst ovenpå nogle ubehagelige oplevelser.

Inspirationen kommer dels fra realistiske oplevelser, dvs. noget enten jeg selv eller andre, jeg kender, har oplevet, krydret med en varierende del fiktion.

Jeg skriver ofte om  velfungerende mennesker, der udsættes for nogle hændelser i livet, som enten bøjer eller knækker dem, fordi mange andre ikke formår at forstå dem.    Genren er derfor socialrealistiske hverdagsdramaer.

Jeg vil ikke kalde det krimier, selvom der ind imellem sker mord. Men det handler i det store og hele om, at jeg gerne vil sætte fokus på, hvordan vi mennesker behandler hinanden. Der er derfor altid en mere eller mindre skjult morale i mine manuskripter.

Jeg har igennem tiden fået forskellige former for undervisning, også af  filmmanuskript skrivning heriblandt via Film Fyn seminarer, af Brendan Fowley(Clint Eastwoods foretrukne)

Manuskripter i støbeskeen:

 

Misforstået.                                                        (roman)

Om hvordan mange menneskers intolerante holdninger til det, der er anderledes, kan gøre livet til et helvede for de, der er anderledes, hvad enten det er fordi de er dummere eller klogere end de andre.

ZABRINA                                                              (roman)

En efterladt baby bliver fundet af et dansk par, der søger ly i en bjerghytte under en snestorm. Da de er barnløse og ingen tilsyneladende kender noget til babyen, tager de barnet til sig. Det viser sig senere hen, at hun har et kæmpetalent. Efterhånden som det røbes, dukker personer som mener at være familie op. Hun bliver kidnappet og forsøgt udnyttet, indtil hun ikke kan bære det mere. Hvor langt vil de mennesker gå for penge og berømmelse?

Set med mine øjne.                   (selvbiografi)

 

MANUSKRIPTEMNER:

HAD, KÆRLIGHED, UTROSKAB,  JALOUSI, VOLD, SKILSMISSE, SUCCES, FIASKO, INTRIGER, MAGTKAMP, URETFÆRDIGHED, MISUNDELSE, OPREJSNING,  ARBEJDSLØSHED, RUIN, CHIKANE, INDBRUD, HANDICAPPEDE, ÆLDRE,SYGDOM, DØD, DØDSHJÆLP, MORALE

– realistiske hverdagsdrama m.m.

 

 

Leave a Reply